Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 315e /alv.0 Tilassa on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, dataprojektori ja fläppitaulu. Tilassa on myös yksi sauna ja pukuhuone, neuvottelupöytä 11 henkilölle, oleskelutila nojatuoleilla, takka, katettu terassi sekä keittiö astioineen 15 henkilölle. Lisäksi tilaan on saatavissa myös kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone. Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.
Laji:Saunatilat
Nimi:Sauna Ylistö
Sijainti:Ylistönmäentie 31
Osoite:Ylistönmäentie 31, 40500 Jyväskylä
Max.hlö:15 hlö
Pöytämuodot:Diplomaatti 15 hlö

Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 315e /alv.0

Tilassa on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, dataprojektori ja fläppitaulu. Tilassa on myös yksi sauna ja pukuhuone, neuvottelupöytä 11 henkilölle, oleskelutila nojatuoleilla, takka, katettu terassi sekä keittiö astioineen 15 henkilölle.

Lisäksi tilaan on saatavissa myös kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone.
Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.

Dataprojektori
Tietoja on päivitetty viimeksi 21.01.2021