Monipuolisia ja muunneltavia kokoustiloja 2-35 hengen tilaisuuksiin, koulutuksiin, kokouksiin, tykypäiviin, haastatteluihin ja tapahtumiin Lutakon alueella sekä Ylistönmäellä. Yhteistyöravintoloidemme Fiilun ja Salvian kautta saat herkulliset ja maistuvat tarjoilut tilattua kokousvarauksen yhteydessä. Valitse ensin kiinteistö, kokoustila ja lisää sitten tarjoilut. Kysy lisää: jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi tai soita: 046 870 0233, niin autamme sinua parhaan kokous - tai saunatilan valinnassa.
Innova 1 (Piippukatu 11)

Innova 1:n kokouskeskuksesta löytyy 9 muunneltavaa ja modernia kokoustilaa 3-30 hengen tilaisuuksiin. Lisäksi Innovasta löytyy 10 hengen videokokoustila ja 15. kerroksen upea saunatila, josta voi ihailla kaupungin maisemaa kattojen yllä.

Valitse
Innova 2 (Lutakonaukio 7)

Innova 2:ssa on 3 vuokrattavaa kokoustilaa ja viereisessä kiinteistössä toimii suosittu ja laadukas ravintola Fiilu, jossa voit käydä lounaalla ja josta saat helposti tilattua haluamasi tarjoilut kokouksiin.

Valitse
Innova 4 (Lutakonaukio 1)

Innova 4:stä löytyy 4 modernia kokoustilaa sekä upea saunatila, joka soveltuu 25 hengen tilaisuuksiin. Kuokkala ja Mattila - neukkarit saa myös yhdisttyä 16-hengen kokoustilaksi.

Valitse
Kävelykatu 32
Mattilanniemi

Mattilanniemen toimitilat sijaitsevat kauniin Jyväsjärven maisemissa ja tarjoavat monenlaisia kokous-, sauna- ja juhlatiloja.

Valitse
Ohjelmakaari

Ohjelmakaaresta löytyy 4 kokoustilaa, joista 8:n hengen Keitele-kokoustilat voi myös yhdistää 16:n hengen tilaksi. Uutena kokoustilana 10:n hengen kokoustila Konnevesi.

Valitse
Survontie 9

Survontien saunatilat sijaitsevat 5. Kerroksessa ja tilat on mitoitettu 8:n hengen tilaisuuksiin. Lisäksi rakennuksessa on 14:n hengen kokoustila.

Valitse
Ylistönmäentie 26

Ylistönmäen kokousasiakkaita palvelee Ravintola Salvia sekä kaksi kokoustilaa. Myös ravintolasalin voi vuokrata yksityiskäyttöön maistuvien tarjoiluiden kera.

Valitse
Ylistönmäentie 31

Ylistönmäentie 31:stä löytyy viehättävä kokous- ja saunatila 10-15 hengen tilaisuuksiin.

Valitse