Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24 ja pyyhkeet 25:lle hengelle. Saunan saa laitettua lämpimäksi haluamaansa ajankohtaan. Avaimet noudetaan Ylistönmäentie 26:n asiakaspalvelusta. Saunaillan hinta on 180e /alv.0. Tilassa on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, LED/LCD-näyttö ja fläppitaulu. Tilassa on myös sauna, pukuhuone, oleskelutila, terassi sekä keittiö astioineen. Tila soveltuu 8 henkilölle. Iltakäyttöön saunaosastolle saa tuoda omat ruuat ja juomat. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.
Laji:Saunatilat
Nimi:Sauna Survo
Sijainti:Survontie 9
Osoite:Survontie 9, 40500 Jyväskylä
Max.hlö:8 hlö
Pöytämuodot:Diplomaatti 8 hlö

Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24 ja pyyhkeet 25:lle hengelle. Saunan saa laitettua lämpimäksi haluamaansa ajankohtaan. Avaimet noudetaan Ylistönmäentie 26:n asiakaspalvelusta. Saunaillan hinta on 180e /alv.0.

Tilassa on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, LED/LCD-näyttö ja fläppitaulu. Tilassa on myös sauna, pukuhuone, oleskelutila, terassi sekä keittiö astioineen. Tila soveltuu 8 henkilölle.

Iltakäyttöön saunaosastolle saa tuoda omat ruuat ja juomat. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.

Näyttö
Tietoja on päivitetty viimeksi 21.01.2021