Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 435e /alv.0. Tilassa perusvarustuksena on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, valkotaulu, videotykki sekä 2 isoa näyttöä, jolloin samaan aikaan voi näyttää jopa kolmea eri esitystä. Myös valaistus on säädettävissä teemaan sopivaksi. Tilassa on myös kaksi erillistä saunaa ja pukuhuonetta, oleskelutila, katettu terassi sekä keittiö astioineen (25:lle), jossa voi myös valmistaa ruuan itse. Lisäksi tilaan on saatavissa lisäpalveluna kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone. Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, pefletit ja tilan normaali loppusiivous. Tilassa on myös 2 sohvaa, 6 baarijakkaraa, 4 jakkaraa ja 5 nojatuolia.
Laji:Saunatilat
Nimi:Sauna Vasikkasaari
Sijainti:Innova 4 (Lutakonaukio 1)
Osoite:Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä
Max.hlö:25 hlö
Pöytämuodot:Diplomaatti 25 hlö

Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 435e /alv.0.

Tilassa perusvarustuksena on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, valkotaulu, videotykki sekä 2 isoa näyttöä, jolloin samaan aikaan voi näyttää jopa kolmea eri esitystä. Myös valaistus on säädettävissä teemaan sopivaksi.

Tilassa on myös kaksi erillistä saunaa ja pukuhuonetta, oleskelutila, katettu terassi sekä keittiö astioineen (25:lle), jossa voi myös valmistaa ruuan itse.

Lisäksi tilaan on saatavissa lisäpalveluna kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone.

Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, pefletit ja tilan normaali loppusiivous.

Tilassa on myös 2 sohvaa, 6 baarijakkaraa, 4 jakkaraa ja 5 nojatuolia.

Dataprojektori
Näyttö
Kosketusnäyttö
Tietoja on päivitetty viimeksi 21.01.2021