Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 435e /alv.0 Tilassa perusvarustuksena on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, LED/LCD -näyttö, fläppitaulu sekä äänentoistojärjestelmä. Tilassa on yksi sauna ja pukuhuone, neuvotteluhuone 10:lle henkilölle, oleskelutila nojatuoleilla (9 kpl), iso katettu terassi sekä keittiö astioineen 20 hlölle. Lisäksi tilaan on saatavissa myös kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone. Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous. Terassilta löytyy 2 erillistä sohvaryhmää, pöydät ja tuolit 20 hlölle sekä baaripöytä.
Laji:Saunatilat
Nimi:Sauna Lutakon Huippu
Sijainti:Innova 1 (Piippukatu 11)
Osoite:Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
Max.hlö:20 hlö
Pöytämuodot:Diplomaatti 20 hlö

Saunailtapakettimme sisältää tilan käyttöön klo 16-24, pyyhkeet 25:lle hengelle, sekä saunan lämpimäksi 4h ajaksi valitsemaasi kellonaikaan. Saunaillan hinta on 435e /alv.0

Tilassa perusvarustuksena on langaton tietoliikenneyhteys WLAN, LED/LCD -näyttö, fläppitaulu sekä äänentoistojärjestelmä.

Tilassa on yksi sauna ja pukuhuone, neuvotteluhuone 10:lle henkilölle, oleskelutila nojatuoleilla (9 kpl), iso katettu terassi sekä keittiö astioineen 20 hlölle.

Lisäksi tilaan on saatavissa myös kokoustarjoiluja, assistentti- ja tulostuspalveluja ja kannettava tietokone.

Iltakäyttöön saunaosastolle saa tilattua tarjoilut ravintolastamme tai tuoda itse, juomat saa tuoda mukanaan. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, peffletit ja tilan normaali siivous.

Terassilta löytyy 2 erillistä sohvaryhmää, pöydät ja tuolit 20 hlölle sekä baaripöytä.

Näyttö
Kosketusnäyttö
Tietoja on päivitetty viimeksi 28.01.2021